Saturday, November 12, 2005

In the mix...

Κέφι; Χορός; Διασκέδαση; Πάμε όλοι μαζί για τις Τζιτζιφιές να γλεντοκοπήσουμε παρέα με τον DJ Soulis ή αλλιώς τον άνθρωπο με το βιονικό αυτί. Οι επιτυχίες διαδέχονται η μία την άλλη και μόνο ο Πασχάλης Τερζής έλειπε από το ρεπερτόριο ωσάν μια βιογραφική νότα στην πορεία του Σούλη που είναι φίλος του Ρασούλη.

Είμαι άστατος πολύ / κι όπου θέλω θα πηγαίνω
Μην κολλάς σ’ ένα φιλί / σε μια αγάπη εγώ δε μένω
Είμαι άστατος πολύ / από δω κι εκεί γυρνάω
Μην κολλάς σ’ ένα φιλί / γιατί εύκολα ξεχνάω

Και μετά στο καπάκι Κολεγιάλα για να ξεχυθούμε όλοι στην πίστα στην οποία όμως απαγορεύεται αυστηρώς και δια ροπάλου το τσιγάρο, το ποτό και το τρενάκι κι όχι τα ξενύχτια όπως πολλοί θα περίμεναν τα οποία έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια. Γιατί αυτό το έχει πει ο τρισμέγιστος Χρήστος Κυριαζής στον οποίον οφείλουμε αιώνιο respect.

Τα ‘σπασα όλα κι έφυγα / να μείνω δε μπορούσα
Και με τα ρούχα έφυγα / τα ρούχα που φορούσα

Κι οι μπαγλαμάδες να παίζουν τέλια και ο Ντίλαν τσιφτετέλια και να καούν τα κάρβουνα, άάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάλααααααααααααα.

Λοιπόν έχουμε και λέμε. Η πρώτη τσελιγκιάδα του 2005 έλαβε τέλος σήμερα νωρίς τα ξημερώματα αφού ακολούθησε μια ξέφρενη πορεία η οποία όπως προαναφέραμε αποθεώθηκε εις τις Τζιτζιφιές. Η μέρα ήταν κουραστική, ταξίδια, μαθήματα, δουλειές, καναβουριές και μερικές μουριές για να συμπληρώσουν το ντεκόρ μας έφεραν στη γνωστή οδό πια Πανόρμου η οποία έγινε το ορμητήριο μας για το παρακείμενο ποτοπωλείο το οποίο όμως δεν ήταν δυνατόν να χωρέσει την ακριβοδίκαιη σύνθεση της παρέας που διψούσε για αίμα, σπέρμα και δυο κιλά κοψίδια.

Έτσι τα πράγματα ηρέμησαν κάπως με garage, rock ‘n’ roll, blues και τσάμικα στον ομώνυμο χώρο της ιδίας οδού όπου οι βαρελίσιες κραφτ αποδείχτηκαν πολύ λίγες για να μας ξεδιψάσουν. Για να μην πω για τους straight χυμούς που εξαφανίσθηκαν εν ριπή οφθαλμού.

Και τότε έγινε η έκρηξη!

Boom Boom!

ή μάλλον... boooooooooooooooooooooooooom!

Εντάξει η Παρασκευή είναι σαφέστατα πιο χαλαρή μέρα σε σχέση με το Σάββατο γι’ αυτό το τεράστιο μέρος αλλά και πάλι είναι μια μικρή και άξια πρόγευση. Η διακόσμηση εξ’άλλου και οι ατάκες του DJ Soulis παραμένουν ίδιες κι απαράλλαχτες, Ναι πάμε! Έτσι πολύ ωραία, πιο δυνατά!

Και να το χιόνι από τον Υμηττό και την Πάρνηθα, και δώστου οι μπουρμπουλήθρες και πίσω από τις λέξεις κάθεται ο Αλέξης κι αγαπώ τον τρόπο που χτυπά η καρδιά σου αλλά και Μπιτ ιτ μαζί με Donna Summer και Sandra για να μη ξεχνιόμαστε.

Μία σχεδόν καθ’ ολοκληρία λασπερή βραδιά η οποία λίαν συντόμως θα επαναληφθεί γι’αυτό περιμένουμε και τις συμμετοχές σας. Θα ακολουθήσει λαχειοφόρος αγορά.