Thursday, March 23, 2006

Euro-Σοκ για Μενούνος

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε σήμερα το πρωί τους διοργανωτές της Eurovision αφού η κατά τα φαινόμενα συμπαρουσιάστρια του Σάκη Ρουβά δεν είναι πλέον σε θέση για να σταθεί στο πλευρό του. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το τελευταίο ανακοινωθέν του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων η Μαρία έπειτα από την κλήρωση από την οποία προέκυψε η σειρά με την οποία θα παρουσιαστούν τα τραγούδια στις βραδιές του ημιτελικού και τελικού του διαγωνισμού θέλησε να διασκεδάσει αλά ελληνικά κάτι το οποίο τελικά δεν της βγήκε σε καλό. Αν και έγινε προσπάθεια από την οργανωτική επιτροπή ν’αποσιωπηθεί το γεγονός τελικά φαίνεται ότι μάλλον θα μας απασχολήσει πολύ διότι έχουν προκύψει τα παρακάτω οξύτατα προβλήματα:

α) Ποια θα είναι η αντικαταστάτρια της Μενούνος; Φαβορί είναι η Έλενα Παπαρίζου της οποίας το πρόσωπο φιγουράρει στο site της Eurovision σε μία διαφήμιση για το fan club της αλλά κανείς δε μπορεί ν’αποκλείσει την ιδέα
για την παράδοση της σκυτάλης από την τραγουδίστρια που έφερε το θεσμό στην Ελλάδα. Το μεγάλο outsider ακούει στο όνομα Αλεξάνδρα Πασχαλίδου η οποία σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες βρίσκεται σε δεινή οικονομική θέση και ψάχνει να βρει εύκολα 14.000 ευρώ που της λείπονται για μία πλαστική στον κουμπάρο της Ελένης Μενεγάκη και άντρα της Νατάσας Θεοδωρίδου, Αντρέα Φουστάνο. Το ενδεχόμενο ο Σάκης να έχει άντρα συμπαρουσιαστή υπάρχει σαν σκέψη όμως σε καμία περίπτωση αυτός δε θα είναι ο Αλέξης Κούγιας διότι συμμετέχει μαζί με τη γυναίκα του σε ταχύρρυθμο πρόγραμμα εκμάθησης κλήσης τριψήφιων αριθμών σε καταστάσεις πανικού.

β) Το συμβόλαιο της Μενούνος. Τι θα γίνει με τη προκαταβολή που έχει ήδη κατατεθεί στον τραπεζικό λογαριασμό της Μαρίας; Θα ζητήσει η ελληνική οργανωτική επιτροπή «τα λεφτά μας πίσω»; Θα ενεργοποιήσει το νομικό τμήμα των διοργανωτών τη ρήτρα για διαφυγόντα κέρδη και αλλότριες ζημίες από την απροσεξία της Μενούνος η οποία με την ανώριμη συμπεριφορά της παραλίγο να τινάξει κυριολεκτικά το διαγωνισμό στον αέρα; Το ζήτημα έχει πολιτικές προεκτάσεις που δεν είναι ορατές δια γυμνού οφθαλμού όμως αν συνυπολογίσει κανείς το ταξίδι της Ελληνίδας υπουργού εξωτερικών κας Ντόρας Μπακογιάννη, τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και τις πρόσφατες αναταραχές στη Γαλλία αντιλαμβάνεται ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο τουλάχιστον φαίνονται.

Τι ακριβώς όμως έγινε με την Ελληνο-αμερικανίδα δημοσιογράφο με το λαμπερό χαμόγελο και το αβυσσαλέο ντεκολτέ; Αφού ήπιε τ’άντερα της για να γιορτάσει το μεγάλο αυτό γεγονός θέλησε χωρίς τη συνοδεία του προσωπικού ασφαλείας να επισκεφθεί ένα από τα παραδοσιακά πατσατζίδικα για να στρώσει στομάχι. «Ποιος είδε τη Μενούνος και δεν τη φοβήθηκε» δήλωσαν χαρακτηριστικά οι άντρες της εταιρίας Security που είχαν αναλάβει τη συνοδεία της παρουσιάστριας. Τελικά συμβιβάστηκε με τον όρο να την παρακολουθούν διακριτικά και από απόσταση όπως και έγινε. Δεν άργησε όμως και το κακό να γίνει αφού η ασυνήθιστη σε τέτοιες απολαύσεις Μενούνος καθώς ανέβαινε τα σκαλιά μιας εκκλησιάς στην οποία σταμάτησε κατά την επιστροφή της στο ξενοδοχείο για ν’ανάψει ένα κεράκι γκρεμοτσακίστηκε αφού ζαλισμένη καθώς ήταν ένιωσα σφόδρα την ανάγκη να ξαλαφρώσει ενώ και ο πατσάς της είχε φανεί λίγο ξινός και ανακατευόταν από ώρα όπως είχε δηλώσει και στον οδηγό της λιμουζίνας που έτρεξε να τη μαζέψει και να την πάρει σαν νύφη στην αγκαλιά του έξω από τον ιερό ναό. Η Μενούνος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Μαρκοπούλου έτσι ώστε να τη σιάξουν όσο μπορούν και μετά να τη στείλουν πακέτο με την πρώτη πτήση στην πατρίδα της την Αμερική πριν μαθευτεί η είδηση. Τελικά η διάγνωση ήταν ρήξη χιαστών και έτσι η άτυχη καλλονή δε θ’αποφύγει το χειρουργείο το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαΐου, ημέρα του τελικού της Eurovision στην Αθήνα της Τζώρτζια. Από μας περαστικά Μαράκι κι ευχές για ταχεία ανάρρωση!