Friday, November 11, 2005

Κλείνει η ψαλίδα...

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρίας Metron-Analysis κλείνει η ψαλίδα μεταξύ κυβερνώντος κόμματος και αντιπολίτευσης, δηλαδή μεταξύ δεξιάς και δεξιάς. Οι ψηφοφόροι είναι άτομα τα οποία έχουν στερημένη πολιτιστική ζωή σύμφωνα με άλλη έρευνα της ίδιας εταιρίας από την οποία προκύπτει ότι μετά το dvd και την ταβέρνα η επόμενη προτίμηση για τον Έλληνα είναι ο καφές στην πλατεία αναβιώνοντας έτσι το κλασικό πια σύνθημα «Πάμε πλατεία;» το οποίο με την έρευνα τούτη εδραιώνει τον ισχυρισμό ότι δεν πέθανε ή δεν ξεχάστηκε ποτέ, δε τη σκιάζει φοβέρα καμιά, μοναχά προς στιγμή ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά. Ναι μάλιστα όλα τούτα για την πλατεία και το φραπόγαλο.

Εντωμεταξύ δε θα πρέπει να λησμονήσουμε και το τεράστιο πρόβλημα της ψαλίδας το οποίο κάθε γυναίκα παλεύει για να καταπολεμήσει με ενέργειες αμφιβόλου αποτελεσματικότητας οι οποίες μπορούν κάλλιστα να χαρακτηριστούν και ως αμφισεξουαλικές κάτι το οποίο προκύπτει από τη διττή φύση των σαμπουάν τα οποία χρησιμοποιούνται πολλάκις για την προστασία της τρίχας από τους εξωτερικούς εισβολείς που καπηλεύονται τη λαμπερότητα μα και τη λαμπρότητα των μαλλιών τα οποία ειδικά τη μέρα της λαμπρής οφείλουν να λάμπουν ωσάν το αναστάσιμο φως, ειδικά τα βαμμένα στο κόκκινο του αυγού αλλά προς Θεού μην αρχίσετε να τσουγκρίζετε τα κεφάλια σας θα υπάρξει πρόβλημα.

Από την άλλη βέβαια κανείς δε μπορεί να ξεχάσει το μικροσκοπικό αυτό ζωύφιο με την κοινή ονομασία ψαλίδα το οποίο και απαντάται πολύ συχνά όχι σε τροπικές άνδεις μα σε βουλωμένες μπανιέρες και γενικά τη βρίσκει με το αποχετευτικό σύστημα. Ίσως αυτό το κλείσιμο της ψαλίδας να είναι και αλληγορικό και να συμβολίζει ότι από τα σκατά δε γλιτώνουμε έτσι κι αλλιώς γι’αυτό καλό θα είναι να μη ξεγελιόμαστε με τέτοιου είδους δημοσκοπήσεις οι οποίες μόνο στόχο έχουν να ξεγελάσουν το λαό ότι κάτι αλλάζει.