Sunday, December 09, 2007

Come Home

Έχω μόλις φτάσει στο υπαίθριο parking και το κάλεσμα της μητέρας φύσης είναι τόσο έντονο που χώνομαι ανάμεσα σε 2 αυτοκίνητα κι έναν μαντρότοιχο για να ρίξω ένα απολαυστικό κατούρημα, κοιτάζοντας πάντα δεξιά – αριστερά για αδιάκριτα βλέμματα ή τυχαίους περαστικούς καθότι δεν είχε νυχτώσει ακόμη κι έτσι μπορούσα εύκολα να γίνω ρόμπα. Πράγματι κι ενώ βρισκόμουν στο τρίτο κατά σειρά τίναγμα άκουσα ένα σπινιάρισμα τροχών κι έτσι κουμπώθηκα βιαστικά και γλίτωσα από τα κακεντρεχή σχόλια περί μαλακίας και συναφών νοσηρών συνηθειών.

Σε κλάσματα δευτερολέπτου το σπινιάρισμα συνοδεύτηκε από τη φωνή της Μαρινέλας στο γνωστό άσμα «Τι έκανα για πάρτη μου, τι έκανα για μένα» γεγονός που με έκανε να νιώθω περισσότερο ανακουφισμένος που είχα προλάβει να κουμπωθώ πριν διασταυρωθεί η ματιά μου με εκείνη της νεαρής κορασίδας που βρισκόταν στο βολάν και τραγουδούσε με αμείωτο πάθος. Το κοράσιο ετούτο άνηκε στην κατηγορία εκείνη που είναι γνωστή και ως «σκυλιά». Η μοίρα μας έφερε λίγα λεπτά αργότερα στην ίδια αίθουσα όπου εγώ σιγοτραγουδούσα το άσμα για να την μπριζώσω, ενώ εκείνη δε μπορούσε να σιγοκατουρήσει κι έτσι μ’ ένα πλατύ χαμόγελο γιόρταζα το θρίαμβο μου.

Στη συνέχεια φρόντισα να εφαρμόσω με επιμέλεια όλα όσα είχα μάθει στην Καβάλα η οποία ναι μεν είναι ωραία πόλη αλλά η δουλειά δε με άφησε να τη χαρώ όπως θα ήθελα. Για να περάσω την ώρα μου λοιπόν πήγα σ’ ένα πρακτορείο τύπου όπου αγόρασα το Playboy και για ξεκάρφωμα τους τέσσερις τροχούς, το ραμ, το διπλωματία και άμυνα, το Ιδέες και λύσεις για το σπίτι και μερικά με σουντόκου και σκανδιναβικά κι αυτό γιατί στο Playboy είχε εξώφυλλο την Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία ξανθιά καθώς είναι παραπέμπει σε Βορειο-Ευρωπαία γκόμενα κι έτσι με τα σταυρόλεξα αυτά ήθελα να αποτίσω φόρο τιμής στα κάλλη της. Ο κυριότερος όμως λόγος για τον οποίον αγόρασα αυτό το ποικίλης ύλης περιοδικό ήταν το αφιέρωμα στα one night stand.

Ενημερωμένος λοιπόν καθώς ήμουν για τις τεχνικές και τα ζόρικα κόλπα που απαιτούνται για την πετυχημένη έκβαση μιας πεσιματικής προσέγγισα το σκυλί με χειρουργικό τρόπο και κανονίσαμε μετά τη δουλειά μας να πάμε να πιούμε μια καυτή σοκολάτα για να ζεσταθεί το κοκαλάκι μας. Λάθος κίνηση θα σκεφτεί ο αδαής αναγνώστης ο οποίος θα σταθεί στο γεγονός ότι η σοκολάτα λειτουργεί ως υποκατάστατο του σεξ και άρα εκμηδενίζεις τις πιθανότητες για να σου κάτσει η γκόμενα. Μια πιο εντελεχής μελέτη όμως φέρνει στο προσκήνιο το διεγερτικό ρόλο του κουταλακίου για το ανακάτεμα και συγκεκριμένα την ενεργό συμμετοχή του στα διάφορα παιχνίδια με τη γλώσσα.

Τελικά το κουταλάκι δεν το χρειαστήκαμε γιατί με την πρώτη γουλιά μου είπε ότι η σοκολάτα δεν πινόταν και φυσικά εκείνη ξέρει να φτιάχνει πολύ καλύτερη. Εγώ φυσικά το αντέκρουσα κι εκείνη φυσικά με κάλεσε σπίτι της για να το διαπιστώσω. Εκεί φυσικά βγάλαμε τα μάτια μας και φυσικά σοκολάτα δεν ήπιαμε. Όταν χτύπησε το θυροτηλέφωνο όπως ήταν φυσικό κουμπώθηκα βιαστικά για δεύτερη φορά την ίδια μέρα κι έφυγα από τις σκάλες για να μη γίνει καμιά μαλακία.

Μου φαίνεται ότι τελικά θα γραφτώ συνδρομητής στο Playboy.