Thursday, September 29, 2005

If Things Were Perfect

Η εισαγωγή του Ταμιευτηρίου, εντός του 2006 και του Αεροδρομίου Αθηνών στο Χρηματιστήριο είναι οι επόμενοι στόχοι της κυβέρνησης στον τομέα των αποκρατικοποιήσεων, όπως τους περιέγραψε ο Γ. Αλογοσκούφης από τη Ν.Υόρκη όπου πραγματοποιεί επίσκεψη.

Ο κύριος Αλογοσκούφης πρόσφατα διάβασε το βιβλίο της Σώτης Τριανταφύλλου "Σάββατο βράδυ στην άκρη της πόλης" ενώ άκουγε και το τραγούδι του Moby "If Things Were Perfect", αναλογιζόμενος πάντα την ελληνική οικονομία. Ο μεσιέ Αλογοσκούφης νοίκιασε μια παλιά Ολντσμομπίλ κι άρχισε να γυρνάει από βενζινάδικο σε βενζινάδικο σε όλη τη νεουορκέζικη επικράτεια. Αφού διαπίστωσε ιδίοις όμασι ότι οι τιμές στο αμέρικα είναι πολύ πιο ακριβές από την φτωχή πλην τίμια Ελλάδα αποφάσισε να προβεί σε ανάλογη δήλωση. Κυριολεκτικά στο παρα ένα (όσο δηλαδή χρειάστηκε τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η ΑΕΚ για να βρεθούν από τον παράδεισο στην κόλαση) στενός του συνεργάτης του υπενθύμισε πως μονάδα μέτρησης στην Αμερική για τη βενζίνη είναι το γαλόνι και τότε ο μεσιε υπουργός έβαλε το "Attack of the Ghost Riders" των "The Raveonettes" από το πρώτο μίνι LP τους με τίτλο "Whip It On". Αφού μπούκαρε η CIA και το FBI στο δωμάτιο του, φοβούμενοι νέο τρομοκρατικό χτύπημα των γκοστ ράιντερς, άρχισε να σκέφτεται καλύτερα αυτό το θέμα με το μίνι. Τα νέα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης θα προωθήσουν το μίνι-μισθό, τις μίνι-διακοπές, τις μίνι-αυξήσεις, τις μίνι-φοροελαρύνσεις και θα καθιερώσουν τη μίνι φούστα για να κάνουμε οικονομία στα υφάσματα τώρα που κλείνουν και τα κλωστήρια Πρεβέζης.

Κατα τ'άλλα ο κος Αλογοσκούφης περιμένει τον dj Κ.Α να του χτυπήσει την πόρτα και να τον πάρει από εκεί ακούγοντας πάντα στη διαπασών το γνωστό καψουροτράγουδο "Last night a dj saved my life".